Овен - Селестит

Овните копнеят за приключения и винаги са заредени с много енергия. Понякога тази енергия е прекалено много за тях и те се стресират и не могат да спят или да комуникират пълноценно. За това селеститът е перфектен за тях, защото има успокояващо въздействие и помага за самоизразяването. Кристалът помага против безсъние и кошмари. Най-популярната асоциация на селеститът е със способността му да помага на човек да общува с ангелите.


© Pixabay

Телец - Бисмут

Телците не обичат да са сами и понякога се нуждаят от повече енергия. Бисмутът е страхотен за тях, защото облекчава чувството на самота. Той е полезен при големи промени, тъй като създава чувство за спокойствие, жизненост и ред. Бисмутът улеснява удоволствието от пътуването и стимулира добрите отношения между хората.


© Pixabay

Близнаци - Чист кварц

Близнаците са понякога нервни и нерешителни, но те са и социални пеперуди, които постоянно са в движение. Чистят кварц дава яснота в живота и помага да се осъзнае какво е важно, а точно от това, се нуждаят Близнаците. Чистият кварц има способността да пречиства енергията около себе си.


© Instagram: nwcrystals

Рак - Кехлибар

Раците са много сантиментални и емоционални хора. Кехлибарът неутрализира негативната енергия и помага за балансирането на емоциите. Той също така насърчава лекуването както умствено, така и физически, което е важно за Раците. Кехлибарът е също така изключително силен защитен кристал, привлича добър късмет и помага за справянето със страховете.


© Instagram: nwcrystals

Лъв - Халкопирит

Лъвовете са много креативни, но също така арогантни и упорити. Халкопиритът е камък, който помага за намиране на вдъхновение, за творчество и иновации. Той също така подобрява възприятието и ще помогне за гледането на проблемите от различна гледна точка. Халкопиритът ще помогне за намирането на баланс, дори когато живота им е особено напрегнат.


© Pixabay

Дева - Оранжев калцит

Девите са детайлно ориентирани, интелигентни и надеждни. Оранжевият калцит е перфектен за тях защото поддържа ума и тялото в унисон. Той заменя негативната с позитивна енергия. Оранжевият калци помага при начало на ново пътуване или начинание. Той подтиква хората да са по-мотивирани в стремежа им към нещата, който искат.


© Instagram: sagecrystals

Везни - Хематоиден кварц

Везни са приказливи, социални същества и очарователни личности. Хематоидният кварц ще помогне за намиране на прости, но ефективни начини за решаване на проблеми. Той ще помогне на Везните да са по-позитивни, когато общува с другите. Хематоидният кварц вдъхновява творческото и оригиналното мислене.


© Pixabay

Скорпион - Пирит

Скорпионите са винаги център на вниманието. Пиритът ще им донесе късмет и ще ги защити от всяка негативна енергия. Той излъчва оптимистична и весела енергия, която също е солидна и заземяваща. Отличен камък за подпомагане на всякакви бизнес начинания, както и академични занимания.


Стрелец - Апофилит

Стрелеците са весели и щастливи през цялото време. Апофилит излъчва усещане за вътрешен мир и любов. Това помага за създаването на връзка между физическото и духовното. Апофилитът помага със стреса и ще го замени с пламенност и ентусиазъм. Енергията на апофилита ще ги насърчи да погледнат дълбоко в себе си и да откриетеят истинската си същност.


© Pixabay

Козирог - Аметист

Козирозите са естествени лидери. Те са амбициозни и организирани. Аметистът ще им помогне за пречупването на лошите навици, за повече сън и за създаване на чувство на спокойствие. Аметистът пречиства всяко пространство от негативна енергия, успокоява и пренасочва излишните отрицателни емоции.


© Pixabay

Водолей - Розов кварц

Приветливият и лоялен Водолей заслужава много любов. Розовият кварц е мощен когато става дума за привличане на любовна енергия. Той също така лекува от болезнени любовни разочарования. Розовият кварц е камъкът на универсалната любов и затова създава у хората добри и положителни чувства.


© Pixabay

Риби - Лабрадорит

Рибите са артистични и креативни натури. Лабрадоритът им придава човечност и спокойствие. Насърчава постоянството и характера, разкрива скрити способности и таланти. Помага за израстването на Рибите, като личности.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #кристал #кристали #зодия #зодии #хороскоп
Любопитно Споделете Споделете