Декември няма да позволи на някой от зодиакалните знаци да скучае, тъй като обещава да бъде не по-малко наситен, както цялата трудна 2020 година.

На първо място този месец ще бъде „коридорът на затъмненията“ - периодът между лунното затъмнение на 30 ноември и слънчевото затъмнение на 14 декември. Съответно първите две седмици от месеца ще бъдат белязани от всякакви непредвидени неприятности и напрегнати ситуации, и следователно през тези дни не трябва да решавате важни въпроси или да подписвате документи.

11 - 17 декември 2020 ще бъде особено труден период!

Хороскоп за декември - Овен (21.03. - 20.04.)

 • Добри дни: 1, 9, 19, 24, 30 декември
 • Лоши дни: 13, 17, 23, 28 декември

Овенът в края на 2020 г. ще може да промени живота си - да си намери нова работа, да открие и покаже нови и полезни таланти в себе си.

Професионалната дейност на Овенът ще бъде доста успешна. Декември е идеален месец за започване на нов бизнес, за максимална активност в работата. Всичко ще започне да се случва само по себе си, като неизменно носи просперитет и оптимизъм. Възможно е да можете да върнете заем или да направите печеливша инвестиция.

В края на месеца няма да скучаете: интересни срещи ще направят живота ви по-разнообразен, ще внесат нови идеи и планове. Вашата енергия и непредсказуемост ще накарат членовете на семейството ви да ви погледат от нов ъгъл. Близките ще оценят вашето внимание и грижа за тях и в замяна ще ви възнаградят с буря от положителни емоции и любов.

Последната седмица от месеца ще бъде печеливша: някой от вас ще изплатят стар дълг или ще получите пари, който не са очаквали.

Овни използвайте парите разумно - сега не е моментът да пилеете пари за дребни и ненужни неща!

Хороскоп за декември - Телец (21.04. - 20.05.)

 • Добри дни: 4, 9, 14, 24, 30 декември
 • Лоши дни: 8,13, 23, 28 декември

За Телеца настъпва най-приятното време от трудната 2020 г.. Той ще завърши успешно текущи проекти, ще сключи доходоносни договори. Телците, които от дълго време планират да отворят собствен бизнес, ще го направят. Съдбата ще ви съпътства във всичко - в работата, любовта и семейството.

Въпреки факта, че всичко ще бъде лесно за постигане, звездите ви съветват да не се отпускате, тъй като ще трябва да поемете цялата отговорност за събитията, които ще се случат през декември. Това тежко бреме може да подкопае вашето психично здраве. До края на месеца ще се чувствате уморени, но близките и приятелите ви ще ви помогнат да запазите добро си настроение.

Любовната сфера ще ви зарадва: вероятно ще укрепите съществуваща връзка или ще сложите началото на нови отношения.

Хороскоп за декември - Близнаци (21.05. - 21.06.)

 • Добри дни: 5, 9, 19, 26 декември
 • Лоши дни: 1, 11, 14, 18 декември

За Близнаците настъпва нестабилен период, изпълнен с емоционално напрежение. Ще трябва да покажете цялата си издръжливост и устойчивост на стрес, за да оцелеете този месец и излезете победители от него.

Съвет: Близнаци ако през декември не са останали хора, с които да общувате без да се нервирате, то спешно се нуждаете от почивка. В противен случай ще съсипете всичко, което сте градили през годината. По-добре си вземете отпуск за една седмица и просто се отдайте на мързел.

Близнаци този месец трябва да свършите всичко сами. След като се обърнете за помощ към някого, веднага ще загубите контрол над ситуацията. Решително отхвърляйте опитите на колеги или близки да се намесват във вашите отношения или дела и не бързайте да излагате на показ това, което сте направили.

Звездите предвещава, че ще се справите успешно с всички трудности, важно е само да запазите спокойствие и да не се изнервяте заради дреболии.

В края на годината бъдете внимателни при шофиране, има голям шанс да попаднете в инцидент. Може би приятел или далечен роднина ще ви помоли за помощ - не му отказвайте!

Хороскоп за декември - Рак (22.06. - 22.07.)

 • Добри дни: 2, 9, 21, 25 декември
 • Лоши дни: 6, 13, 28 декември

Първата половина на декември ще донесе много приятни и хубави неща на Рака: подаръци, признания в любов, нови романтични запознанства. Самотните Раци най-после ще намерят своето семейно щастие, семейните пък ще могат да укрепят връзките с близките си, да намерят успешни решения на най-трудните и объркващи въпроси.

В края на годината Ракът не трябва да вземат прибързани решения по отношение на работата. Преди да сключите договор или да започнете нов проект, консултирайте се с опитен адвокат. Не забравяйте, че само вие сте отговорни за резултата от взетото от вас решение и ако последиците са отрицателни, ще трябва сам да се обвинявате за допуснатите грешки, а на вас това няма никак да ви хареше.

Хороскоп за декември - Лъв (23.07. - 23.08.)

 • Добри дни: 5, 10, 18, 21, 31 декември
 • Лоши дни: 13, 14, 20, 30 декември

През декември Лъвът ще бъде преследван от чувството, че се намира на бойното поле. За този знак месецът ще бъде критичен период, в който рискува да развали отношенията си с партньора си.

Възможни са съдебни спорове, загуба на пари, кризисни ситуации в бизнеса.

Лъвът рискува да се скара с всички и да остане сам, затова през декември трябва да проявява по-малко егоизъм и да се старае винаги да намира общ език с хората около него. В противен случай няма да избегне затруднения в общуването с влиятелни хора на високи позиции.

Звездите съветват Лъвовете в последните дни на годината, да се пазят от измами и финансови загуби. Внимавайте преди да инвестирате пари или да смените работа си - преди това внимателно проучете ситуацията.

Хороскоп за декември - Дева (24.08. - 23.09.)

 • Добри дни: 4, 12, 19, 31 декември
 • Лоши дни: 1, 11, 14, 27 декември

За Девата настъпва неблагоприятен период, през който може да бъде заменена, „изхвърлена” или предадена. Непроверената информация може да доведе до сериозни кризи в живота на този знак.

У дома на Девата също няма да и е лесно: отношенията с родителите ще се влошат, ще има кавги в семейството за пари и имоти.

Девата също трябва да бъде изключително внимателна с колегите на работното място, тъй като може да да си навлече проблеми, свързани с клюки и слухове, в резултат на което може да загуби работата си.

Хороскоп за декември - Везни (24.09. - 23.10.)

 • Добри дни: 6, 10, 16, 18, 29 декември
 • Лоши дни: 1, 15, 23 декември

Звездите през декември вещаят голяма активност за Везните в личния им живот. Ако сте свободни, този месец може да ви предложи важна среща, която да сложи началото на обещаваща романтична връзка - проявете малко повече инициатива, действайте по-решително и смело.

При обвързаните Везни, уви, няма да мине без компромиси, но в същото време връзката ще стане по-разбираема и динамична. В една връзка романтиката е важна и сега е момента и си струва усилието да се опитате да я създадете сами.

Децата ще са важна тема. Ако планирате деца, то декември е най-подходящият месец да започнете опити, скоро те ще се увенчаят с успех. Също така, декември е подходящо време за Везните да променят отношенията си към децата, да променят начина на възпитание, така че то да съответстват на духа на времето.

В работата и професионалната дейност използвайте по-често творчески подход и въображение. Доверете се на интуицията си при вземането на решения. Всички финансови проблеми ще бъдат по-лесни за разрешаване през първата половина на декември.

Хороскоп за декември - Скорпион (24.10. - 22.11.)

 • Добри дни: 5, 19, 28, 30 декември
 • Лоши дни: 15, 20, 26 декември

През декември Скорпионът ще бъде зает със здравето на близките си. Той ще бъде емоционално изтощен и психически опустошен.

На работното място звездите ви съветват да сдържате раздразнението и да бъде подготвени за проверки. Завършете всички проекти, подредете документацията.

Скорпиони ако имате възможност задължително прекарайте последните седмици от годината със семейството. Откажете дългите пътувания и намалете работа, в противен случай са възможни здравословни проблеми и наранявания. В края на декември Скорпиона го очакват много приятни срещи с приятели и роднини.

Хороскопът препоръчва на Скорпиона да не претоварва нервната си система. Опитайте се да не се нервирате, намалете социалния си кръг до близките си хора, почивайте повече, зареждайте се с положителни емоции. Хранете се правилно, добавете храни с високо съдържание на витамин С към вашата диета.

Хороскоп за декември - Стрелец (23.11. - 21.12.)

 • Добри дни: 3, 15, 19, 29 декември
 • Лоши дни: 1, 11, 21 декември

Стрелецът през декември ще има много благоприятен период с успешни инвестиции, които ще бъдат свързани с недвижими имоти или пари на други хора. Много е вероятно да успеете да привлечете вниманието и да покажете своите таланти и умения на другите. Това ще доведе до сериозен успех в професионалната ви кариера - ще можете да се изкачите с няколко стъпала по-високо.

Декември е чудесно време за представителите на този знак да посетят родния си дом, да се съберат със семейството и приятелите си.

Този месец Стрелецът може наистина да намери дома си, да придобие неочаквано имот - къща или апартамент, и то на много изгодна цена.

Хороскоп за декември - Козирог (22.12. - 20.01.)

 • Добри дни: 22, 25, 26 декември
 • Лоши дни: 1, 21, 24,31 декември

Нравът на Козирозите ще бъде ужасен през декември. Всички сложни черти на хората от тази зодия ще бъдат удвоени. И космосът веднага ще реагира точно с тези ситуации, когато Козирогът ще трябва да покаже необичайни за него качества като любезност или търпение.

Усмихвайте се, когато искате да затръшнете вратата и да си тръгнете (или да изгоните някой друг). Всичко това заедно ще доведе до размисли, че може би много Козирози биха предпочели да живеят сами.

Декември ще донесе много положителни и отрицателни емоции на Козирога. Това е чудесно време за развитие на интимни и работни отношения. В същото време натовареният работен график няма да ви позволи напълно да се отпуснете и да посветите останалите дни от месеца на закупуването на коледни подаръци. В края на месеца ви очакват големи финансови разходи.

Отложете пътуванията, планирани през втората половина на месеца, до началото на януари, когато обещават да бъдат успешни.

В края на декември забавете темпото на работата си и се опитайте да избегнете сложните казуси, за да не прекарате празниците изтощени в леглото.

След 20-ти декември настроението и благосъстоянието ви ще започнат да се подобряват.

Хороскоп за декември - Водолей (21.01. - 19.02.)

 • Добри дни: 3, 18, 31 декември
 • Лоши дни: 5, 14, 20 декември

Разочарование е думата, която описва емоциите на Водолея в повечето ежедневни ситуации през декември. Водолеите са оптимисти, готови да действат дори в най-безнадеждните ситуации, но не и когато са разочаровани. Загубил доверие в каквото и да било, Водолеят губи инерция, енергия, фокус - до онзи прекрасен момент, когато намира нова цел.

За мнозина Водолей декември ще бъде месец за решаване на стари спорове в семейството и (или) решаване на жилищни въпроси.

Време е да обновите дома си ! Може да го направите с някакъв малък предмет: красива ваза или купа. Купете часовник, огледало или картина.

В самия край на годината може да има неприятности или интриганти създадени от близки до вас хора, които ви завиждат.

Водолеите ще работят до Нова година, бързайки, довършвайки или преправяйки нещо, но без резултат и нужда.

Емоционалният стрес в последните дни на декември ще направи Водолеите по-уязвими за приемане на критики и по-малко общителни.

Хороскоп за декември - Риби (20.02. - 22.03.)

 • Добри дни: 9, 16, 29, 31 декември
 • Лоши дни: 8, 10, 24 декември

Последният месец от годината е добър период за решаване на някои ежедневни и финансови проблеми за Рибите, които са натрупали през годината. Опитайте се този месец да завършите всичките си неща, които сте започнали. Ако можете да се справите с всичко до края на годината, ситуацията ви през новата 2021 година не само ще се подобри, но и стремглаво ще тръгне нагоре.

В работата при Рибите всичко върви по план - очакват се много нови начинания и успешно подписани договори.

Звездите ви съветват да се въздържате от покупки и необмислени разходи до 20 декември. В противен случай няма да могат да бъдат избегнати по-нататъшни сериозни загуби и в резултат Рибите сериозно ще съжаляват за изхарчените средства.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #хороскоп #месечен хороскоп