© freepik.com
Интересна е конфигурацията на небесните тела през ноември 2020 г. - планетите Меркурий и Венера ще преминат през съзвездието Скорпион и определено ще доведат до запомнящи се промени във всички зодиакални знаци.

Астролозите отдават значение и на още две ярки астрономически събития през ноември.

Първото ще се случи на 10 ноември, когато Венера е в опозиция на Марс. Комбинацията от тези две планети обещава да бъде усетена от всички знаци на зодиака. Период, в който особено ще се увеличи импулсивността и негодуванието на мъжката половина от населението. Жените трябва да вземат предвид, че цялата мъжественост на техните половинки е много уязвима поради положението на планетите.

Дамите също ще усетят влиянието на противоположните небесни тела. Жените ще бъдат по-страстни, но всяка обида, нанесена им през този период, ще остане зя дълго време в паметта им.

Но на 13 ноември обществените настроения ще се променят към по-добро. Започналата връзка Юпитер-Плутон ще възстанови изгорените през последната декада мостове. Мнозина в този период от време ще постигнат съгласие не само с другите, но и със себе си. Това ще се случи благодарение на комбинацията от Юпитер и Плутон, чиито енергии не само са много различни, но и се допълват взаимно.

Яркият и доброжелателен Юпитер, който е и най-голямата планета в Слънчевата система, балансира тъмната и студена същност на джуджето Плутон. Но не всички знаци на зодиака ще харесат това положение на планетите.

Хороскоп за ноември - Овен (21.03. - 20.04.)

Първата половина на ноември няма да е най-доброто време за вас: ще трябва да се сблъскате с проблеми, за които сте забравили или не сте намерили решили правилно.

Необходимо е да разнищите всички неприятни ситуации стъпка по стъпка, за да разберете причините за тяхното възникване и едва тогава ще се справите с тях. Не се отчайвайте и не се отказвайте: след 13 ноември, когато Юпитер се обедини с Плутон всичко ще се оправи.

Опитайте се да посвещавате всяка свободна минута на любимия човек през този месец. Ако сте уморени, споделете с половинката си и не забравяйте да спазвате обещанията си.

Хороскоп за ноември - Телец (21.04. - 20.05.)

Планетата на вашия зодиакален знак Венера през ноември ще премине през Везни и Скорпион, което обещава много хубави неща за вас. Настъпва период зареден с оптимизъм.

Въпреки факта, че имате много работа, ще имате достатъчно време за себе си и за забавления. Любовта ще ви подари много прекрасни и романтични моменти. Отделете време за тези, които не могат да си представят живота си без вас.

Хороскоп за ноември - Близнаци (21.05. - 21.06.)

От самото начало на месеца Меркурий ще бъде на ваша страна: можете значително да увеличите собствените си доходи. Ще се появи нов източник на материални постъпления, но само ако имате желание за работа върху самостоятелен проект.

Това е времето, когато усилията ви ще бъдат възнаградени стократно и ще доведат до сериозни финансови постъпления за вас.

Опитайте се този месец да не обиждате партньора си, като игнорирате проблемите му. Ако можете да го зарадвате с нещо, използвайте този шанс – сега е подходящия момент.

Хороскоп за ноември - Рак (22.06. - 22.07.)

Ноември обещава да бъде доста тих и спокоен месец, в който Раците трябва да се погрижат за здравето и комфорта на цялото семейство. Не се отказвайте от навика в края на годината да анализирате съществуващите активи и да спестите възможно най-много пари.

Направете списък, откажете се от прекалено скъпите покупки, попълнете финансовата си кесия, за да можете да постигнете повече финансов напредък през следващия период.

Много лични проблеми, които са измъчвали душата ви месеци наред, ще изчезнат. Споделете домакинските задължения с любимия човек, като ги разделите по равно, така че да елиминирате възможността за домашни конфликти.

Не планирайте нищо сериозно между 1-5 ноември - може да бъде опасно.

Хороскоп за ноември - Лъв (23.07. - 23.08.)

Звездите обещават, че през ноември ще има възможност за постигане на много красиви неща, особено след 13-ти, когато Марс е в знака на Овена.

Бъдете креативни и отстоявайте идеите, в които вярвате. Необходимо е да сте дипломат, за да общувате по-добре с хора, с които участвате в едни и същи проекти, и винаги да говорите за финансовите ползи, които могат да бъдат получени. Съдбата е на ваша страна, така че има голям шанс да напомните за себе си.

Хороскоп за ноември - Дева (24.08. - 23.09.)

Ноември може да се окаже много труден месец, особено ако усложните ситуацията с грешни решения. Много сте твърди към себе си в екстремни ситуации, но трябва да се научите да бъдете по-сдържани в преценката за себе си и повече да се пазите.

Не е необходимо да се доказвате или представяте пред другите: вие ще можете да се справите с всички проблеми. Съсредоточете се върху приоритетите си - ще бъде много по-лесно да намерите правилните решения и няма да се налага да жертвате нещо голямо.

Хороскоп за ноември - Везни (24.09. - 23.10.)

Големи изненади очакват представители на този знак през ноември, особено свързани с партньорските отношения. Звездите обещават месец, изпълнен с романтика, но преди това трябва да откриете и нови начини да привлечете вниманието на желания партньор.

Намирането на истинска любов е напълно възможно, особено ако самотата е започнала сериозно да ви тежи. Не пропускайте нито един шанс, нито една среща.

В края на ноември се опитайте да прекарвате повече време със семейството и приятелите си. Може да се наложи да отделите пари за голяма покупка - ремонт или обзавеждане.

Хороскоп за ноември - Скорпион (24.10. - 22.11.)

Ноември ще донесе много хубави неща за Скорпионите, особено след 10-ти, когато Меркурий ще достигне зодията ви, за което Венера ще му помага в продължение на няколко дни.

Това ще бъде динамичен и ползотворен месец, а финансовата страна ще бъде приоритет. Можете да получите голяма сума пари или да развиете страхотен бизнес, който обещава бързи приходи. В средата на ноември ще се включите активно в обществения живот, но се опитайте да не забравяте за ролята си в семейството.

Хороскоп за ноември - Стрелец (23.11. - 21.12.)

Всяка година ноември се превръща в критичен период за представителите на Стрелците: някои проекти са завършени, а други започват.

Трябва да обърнете повече внимание на вътрешния си глас - той ще ви помогне да разберете как да реализирате желанията си. Идва времето за драматични промени: трябва много добре да помислите какво ще ви направи истински щастливи. В началото на месеца не трябва да планирате дълги пътувания, по-добре е да ги отложите за края на ноември - в противен случай проблемите в личния ви живот няма да бъдат избегнати.

Бъдете подготвени - през първата половина на ноември ще научите удивителни новини, но не непременно със знак „плюс“.

Хороскоп за ноември - Козирог (22.12. - 20.01.)

Фокусирате се твърде много върху кариерата и работата си. Да, това е от голяма полза, защото бизнесът ви се разраства дори в условията на пандемия и обещава по-нататъшен ръст.

Партньорът ви обаче иска да прекарвате повече време с него - трябва да се опитате и да придадете на връзка си романтика в нови ярки цветове. Може би е имало период, в който желанията на човека до вас сте пренебрегвали, но сега е момента да укрепите връзката си, в противен случай ви грози раздяла.

Хороскоп за ноември - Водолей (21.01. - 19.02.)

Може би сега е подходящ момент да се съсредоточите върху кариерата си и да внесете повече стабилност. Използвайте своя чар, за да се доближите до хора, които могат да променят посоката на кариерата ви.

Чрез въображението си ще намерите уникални методи и убедителни решения, които ще ви помогнат да решите по-лесно проблемите в работата. Вашата дейност ще бъде заслужено възнаградена и сериозно оценена от авторитетни и влиятелни хора.

След 15 ноември ще получите оферта, която трудно ще откажете. Тя ще ви позволи да промените коренно живота си и определено това е огромна стъпка напред за вас. Първата половина на ноември ще бъде белязана от липса на пари - голямата покупка, която ще направите ще ви принуди да затегнете колана.

Хороскоп за ноември - Риби (20.02. - 22.03.)

Може би сега е подходящ момент да се съсредоточите повече върху кариерата си и да внесете повече стабилност в работата си. Използвайте своя чар, за да се доближите до хора, които могат да променят посоката на кариерата ви.

Чрез въображението си ще намерите уникални методи и убедителни решения, които ще ви помогнат да решите по-лесно проблемите в работата. Вашата дейност ще бъде заслужено възнаградена и сериозно оценена от авторитетни и влиятелни хора.

След 15 ноември ще получите оферта, която трудно ще откажете. Тя ще ви позволи да промените коренно живота си и определено това е огромна стъпка напред за вас. Първата половина на ноември ще бъде белязана от липса на пари за вас - голяма покупка, която ще направите ще ви принуди да стегнете коланите.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #месечен хороскоп #хороскоп #зодии #зодия