Внимателно разгледайте играчките за елха и изберете онази, която най-много ви харесва. По номера на избраната от вас, ще узнаете какво означава вашият избор.

 1. 2020-та година за вас ще бъде необичайна. Дори и да бяха ви казали по-рано, вие така или иначе нямаше да повярвате. Тази година така ще се отличава от миналите, че няма да има и ден, в който да не се удивлявате на случващото се. Запомнете – необичайното не означава непременно лошо.
 2. Очаква ви романтична 2020 година. Това вероятно ще е една от най-романтичните години във вашия живот. Каквото и да правите, то ще бъде обгърнато в розово облаче, нежност и топлота. Можете да се отдадете на чувствата си и да се наслаждавате на случващото се. Любовта ще бъде постоянният ви спътник.
 3. Ще имате успешна 2020 година. Може да се наслаждавате на заслужени подаръци и признание. Важно е само да наредите приоритетите си, да изберете сферата, която е най-важна за вас и да не губите сили в напразни или фантастични идеи. Ще спечелите много, ако от самото начало изберете правилния курс.
 4. 2020-а ще бъде весела и шумна. И да не искате, ще имате постоянни срещи, купони, дори и да сте най-сериозният човек. Бъдете весели и се отпуснете – нищо не ви застрашава. А за радост ще имате много поводи. Вашият смях и искреността ви ще привличат към вас добри хора, както в работата, така и в личния ви живот.
 5. Ще имате дългоочакваното спокойствие през 2020. Никаква суматоха, никакви неприятни сюрпризи. Всичко ще се случва по план. А точно това искахте, нали? Това ще е годината, в която ще можете да се заредите с положителна енергия за велики дела. Време е да направите големите планове и да ги следвате.
 6. 2020-та е вашата щастлива година. Ще осъзнавате този факт всяка секунда, а ако забравите за миг, съдбата ще ви го напомня, като ви кара да бъдете позитивни и добри хора. Ще имате много шансове да привличате към себе си хора, които да ви помагат и да ви вдъхновяват. Любовта ще ви следва и ще ви прави още по-очарователни.
 7. Добра и ползотворна 2020 година, и това означава, че повече от всякога ще трябва да бъдете стриктни и дисциплинирани, защото съдбата ще изпита вашата издръжливост. Няма да се случи нищо лошо, но постоянно ще срещате предизвикателства. Справянето с тях ще бъде тест дали заслужавате още повече. Предстои ви да промените отношението си към много хора.
 8. Настъпва, най-общо казано, нестандартна 2020 година. Няма да можете да обясните какво точно се случва, но всичко, което се случва ще ви променя и прави ви различни. Ще се разделите с хора от вашия приятелски кръг. Отношенията ви са изчерпани и имате нужда от друг тип общуване, което да отговаря на вашето личностно израстване.
 9. Многообещаваща 2020 година. Ще ви се струва, че целият свят си е спомнил за вас. Всички ще ви търсят за съвет, компания, дори самото ви присъствие ще бъде нужно на някого, за да се почувства по-добре. Сега можете да реализирате всички ваши планове, които сте отлагали. Не всичко ще може да се реализира веднага, но пък ще стане фундамент за вашето бъдеще.
 10. Настъпва интересна 2020 година и ако това не е проклятието „Да живееш в интересни времена“. Всичко ще си е както преди, но вие ще сте различни. Нови интереси, нови приятели, нови влиятелни познати ще ви подтикнат към различно развитие. В началото новото може да ви плаши, но после ще се окаже точно онова, което сте търсили.
 11. Странна 2020 година. Животът ви ще прилича на криминален роман. Вие сте детективът, който ще открива смисъла на всички тайни. Ще разбирате истини, отговори на въпроси, които дълго време сте търсили. И всичко това ще е за добро. А голямото разкритие ще се появи в края на годината и ще бъде много вълнуващо.
 12. Очаква ви щедра 2020 година. Искайте колкото се може повече и ще получите всичко. Някой много внимателно ще слуша желанията ви и бързо ще ги изпълнява. Бъдете внимателни и не забравяйте, че изпълнението на желанията невинаги носи щастие. Има една поговорка "Внимавай какво си пожелаваш!". Вие самите бъдете щедри и така ще привличате добрина. Най-важното е да не бъдете алчни и ненаситни.
 13. Приказни дванадесет месеца. Дори да сте абсолютен скептик и циник, през тази година ще се случи нещо толкова неочаквано и чудесно, че дори и да искате, няма да намерите научно обяснение. Живейте в приказката и не търсете непременно смисъл. Съдбата ви поднася подарък, бъдете благодарни за него.
 14. Плодотворна нова 2020 година. Всички ваши проекти, които досега не са намирали реализация, сега ще бъдат във възход. Смело можете да планирате и нови. Всичко ще се нарежда по най-добрия начин. Рогът на изобилието ще се изсипе върху вас напълно заслужено. Без дори няма да се налага да полагате големи усилия.
 15. Идеална 2020 година. Очаква ви рядко стечение на обстоятелствата. Няма да има никакви препятствия. Всичко ще се получава от първия опит. Най-накрая ще можете да общувате непосредствено, да пътувате и срещате интересни хора. Животът ви ще бъде едно забавно приключение. Съхранете този ритъм на живот и хармонията винаги ще бъде с вас.
 16. Леко, приятно и без напрежение ще минете през 2020 година. Каквито и катаклизми да е имало в живота ви, всичко е в миналото. Каквито и проблеми да срещате, ще ги решавате с лекота. За първи път от много време ще носите бронята на неуязвимостта и ще имате време да въведете порядък в живота си.
 17. Неочаквани събития ще ви връхлитат през 2020 – подгответе се. Ще има радостни, и такива, които ще ви изненадват със своята провокация. Нищо лошо няма да ви застигне. Напротив. Имате шанс да смените работата, семейното си положение, града, в който живеете, или дори страната. Не изпитвайте страх. Всичко ще се случи, така както трябва.
 18. 2020 година ще оправдае всичките ви очаквания. Всичко, което правите, ще бъде възнаградено по достойнство. И това касае не само работата. Използвайте всяка възможност да показвате онова, което умеете. До вас ще бъдат хората, които обичате. Правете им подаръци, пътувайте заедно и реализирайте и най-смелите си планове.
 19. Фантастична, просто фантастична 2020 година. Все едно ще се возите на високоскоростно влакче. Събитията ще се развиват толкова бързо и ще се променят с шеметна скорост. Така ще бъде и с емоциите ви. От шок до възторг. Не спирайте, не се отказвайте и не се страхувайте от нищо. Можете да дирижирате бурята.
 20. Важна и решаваща 2020 година. Можете да издържите всяко изпитание и да покажете силата си. Не се оправдавайте и не търсете някой, който може да поеме отговорността вместо вас. През тази година ще пораснете – налага се. Но като награда, ще имате много поводи да празнувате. Имате шанс да започнете да „пишете на чисто бял лист“. Не се отказвайте от тази възможност.
 21. Ще забогатеете през 2020-а. Каквото и да докоснете, ще се превръща в пари. За първи път от много време ще знаете как да капитализирате талантите си. Парите и богатството ще се окажат онази награда, която дори не сте помисляли, че можете да получите. Повярвайте, можете и знаете повече, отколкото предполагате.
 22. Страст, много страст през новата 2020. В следващите дванадесет месеца просто ще изгубите ума си, независимо, че сте хладнокръвен и разсъдлив човек. Не се плашете от това. Позволете си да се влюбите, да бъдете безразсъдни, да изживявате приключения. Тези емоции ще ви заредят и ще можете още по-вдъхновено да се справяте и с текущите си задачи. Летете на крилете на любовта.
 23. Прекрасна и много ползотворна 2020 година. И преди сте виждали красотата на света, и преди сте мечтали, но сега ще може да превъплътите това в различни умения, таланти. Сега ще можете да „изрисувате“ цялото платно и да видите цялата картина. Ще имате възможност да помагате на много хора, да им вдъхвате кураж и да следвате своите мечти. Бъдете дръзки.
 24. Никога няма да забравите 2020година. Тя ще бъде толкова ярка на събития и срещи, че няма да можете дъх да си поемете от радост и вълнения. Ще ви се струва, че сте попаднали в карнавал, на празник без край и всички искат да видят вас. Наслаждавайте се на онова, което съдбата ви поднася и бъдете благодарни.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #гадания #Нова година