За да определите нумеролотичното число на своя телефон, съберете всички цифри от телефонния си номер. Резултатът ще е двуцифрено число - пак съберете и стигнете до просто число то носи особен смисъл.

Ето и значенията - от 1 до 9.

Числото 1

Това е силен телефонен номер, който увеличава вашата енергия и ви помага да влияете на околните. Но не разчитайте твърде много само на щастливото стечение на обстоятелствата. Това е прекрасен номер за бизнесмени и кариеристи, но е неподходящ за хората, които все още търсят своята половинка.

Числото 2

Носи романтика и е идеално за хора, които искат да срещнат любовта. Вашият телефонен номер подсилва вашата доброжелателност, дипломатичност, тактичност и настройва за сътрудничество и повече общителност. Подходящ е за силни, самоуверени хора и за онези, които работят в търговията.

Числото 3

Телефонният номер с такова нумерологично число е знак за творчество и положителни емоции -подхожда на артистични натури и млади по дух и възраст хора. Вдъхновява, придава оригиналност, дори носи популярност. Такъв номер е добре да притежават пишещи хора и други, чиято работа е свързана със съчиняване на текстове и сюжети. Ако сте амбициозни и настроени да постигате целите си с цената на всичко, по-добре сменете номера си.

Числото 4

Този номер носи стабилност, надеждност, затова е подходящ за банкови организации, адвокатски кантори и други фирми, чиято работа се основава на доверие и добра репутация. Можете да заложите на телефонен номер с нумерологично число 4, ако имате голямо семейство, но не и ако живеете сами, а и работата ви не е никоя от изброените.

Числото 5

Този номер може да ви носи приключения, промени и съвсем не може да се нарече стабилен. Притежателите му могат да очакват какво ли не от съдбата. Такова число е подходящо за хора, които обичат свободата и пътешествията, хора единаци, които обикновено живеят сами. Знак е за слабо чувство за отговорност. Не е подходящ за семейни и за свръхчувствителни хора.

Числото 6

Най-подходящият за семейни хора телефонен номер. Носи топлота, грижовност, защита, подсилва семейните връзки и приятелствата. Подходящ е и за бизнесмени. Но ако вашето изчисление води до това число, а все още търсите стабилния партньор в живота си, по-добре сменете номера си.

Числото 7

Силен и дори мистичен номер, който сякаш е измислен за мислители и хора, които са се отдали на учението. Влияе положително на душевното състояние и разума, носи стабилност и прави притежателите си много по-уравновесени.

Числото 8

Най-подходящото за бизнесмени число - буквално привлича парите и засилва доверието на партньорите. Телефонен номер с това число подхожда на амбициозни хора, защо-то влияе положително на кариерата и финансовото състояние. Знак е за практичност и обвързаност с материалните неща, затова не е подходящ за хора, които се стремят към личностно духовно израстване.

Числото 9

Идеализъм и състрадание - това са главните характеристики на това число. Такъв номер за телефона си могат да изберат служителите на благотворителни и медицински учреждения. Това е един от най-щастливите номера - притежателите му могат да разчитат на благосклонността на съдбата. Но не е подходящ за хора със здравословни проблеми, както и за онези, които държат непрекъснато да увеличават финансите си.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #нумерология