• Първата целувка е ЧУВСТВЕНА

Вашият партньор разбира желанията ви все едно е ясновидец и угажда на мига на настроението и копнежите ви. Жадувате страст и неговата целувка става гореща и възбуждаща. Желаете топлота и веднага ласката му става нежна и непорочна.

Какъв е: Имате късмет. Пазете своето щастие, защото мнозина ще ви завиждат и ще искат да ви го отнемат. Вашият любим се харесва на много жени и лошото е, че го съзнава. Това го прави самоуверен и доминиращ във взаимоотношенията. Кавалер е и с удоволствие ще постигате заедно една или друга цел в живота. Намерили сте човек, който ще ви кара да се чувствате обичани и равнопоставени. Разбирателството е ключова дума във вашата връзка. Старайте се да отговаряте на неговите очаквания. Той е вдигнал високо летвата.

Ще сте идеална двойка, ако: сте експресивна и уверена в себе си. Нека се гордее с вас. Щастлив е, че притежавате таланти и умения и сте интересен събеседник и ярка личност.


  • Първата целувка е НЕЖНА

Целува ви нежно и много внимателно, сякаш се бои да не ви изплаши.

Какъв е: Избраникът на сърцето ви е изключително ласкав и грижовен мъж. Не приема грубости и нетактичност. Не му допадат агресивните и напористи жени. Така че бъдете деликатна с него и внимавайте да не нараните чувствата му. В негово присъствие не ругайте, не се правете на специалистка по всичко и на мъжка-рана. Той е деликатен и естет. Обича вечерята на свещи, да го посрещнете с вкусна трапеза и да не го безпокоите излишно с присъствието си.

Ще сте идеална двойка, ако: го подкрепяте във всичко и го поддържате. Сгрешил е нещо - не правете истерии, а го успокойте с усмивка. За благодарност ще дойде с вас на края на света и ще носи на своя гръб и вашето бреме. А любовта му ще осветява вашия път.


  • Първата целувка е НЕРВНА

Целува ви напористо и нервно. Неговите устни и език са напрегнати повече от необходимото.

Какъв е: Дори на пръв поглед да изглежда уверен в себе си, той бързо ще остави вие да поемете инициативата в свои ръце и ще разчита изцяло на вас. Това има своите плюсове - ще ръководите, нареждате и командвате. Но не забравяйте, че всичко, което предлагате, трябва да хареса и на него. Вашият възлюбен е невероятно общителен. В обкръжението му има много жени, но увлеченията му почти никога не продължават дълго. Ако веднага започне да ви се кълне във вечна любов, не бързайте да му се хвърлите на шията с възторжено „ура!“. Необходимо е да проверите във времето чувствата му.

Ще сте идеална двойка, ако: сте уравновесена и уверена в себе си жена. И най-важното трябва меко и ненатрапчиво да доминирате в отношенията.


  • Първата целувка е УВЕРЕНА

Целува ви решително, властно, жестоко, без намек за чувственост.

Какъв е: С него ще ви бъде спокойно. Не се безпокойте. Вашият избраник е много надежден и грижовен мъж. От него не можете да очаквате страстни признания в любов, нито серенади под балкона. Но при призив за помощ няма да чуете: „Мила, сега съм много зает - реши проблема си сама.“ Каквото и да се случи, винаги ще се чувствате зад стабилна опора.

Ще сте идеална двойка, ако: цените тихите семейни радости и очаквате от партньора на първо място подкрепа, а не бурни емоции.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #целувка