© Mike Petrucci on Unsplash

Любители на астрологията, подгответе се за вълнуващо и интензивно преживяване при пълнолунието в Лъв на 5 февруари. С помощи на планетите Венера и Марс това пълнолуние обещава да възпламени страстите, желанията и индивидуалността ни, но и да ни предизвика да контролираме емоциите си.

Два дни преди пълнолунието планетата Уран активира Слънцето във Водолей и ни насърчава да приемем истинската си същност. С тази мощна енергия пълнолунието на 5 февруари със сигурност ще пробуди емоциите ни, подтиквайки ни да изразим най-съкровените си чувства без колебание. Това обаче може да доведе и до спорове и разногласия, затова е важно да подбираме думите си разумно и да бъдем състрадателни към другите и към себе си.

С Марс в Близнаци, което добавя допълнителен тласък за изразяване на най-дълбоките ни чувства, може да се окажем в състояние да разкажем цялата си истина и всичко, което сме чувствали, добро или лошо, да изплува на повърхността. Това може да доведе до спорове и конфронтации, така че е важно да внимаваме за думите и действията си. Въпреки желанието ни за свобода, на 5 февруари е важно да се съобразяваме с другите, тъй като съвпадането на Меркурий в Козирог и Нептун в Риби може да доведе до угризения и извинения на следващия ден. Затова е добре да бъдем състрадателни както към другите, така и към себе си.

Пълнолунието е и възможност да се освободим от ненужни неща. Марс и Уран ни предизвикват да бъдем честни със себе си и да предприемем действия, за да бъдем щастливи. Независимо дали става въпрос за прекратяване на токсични взаимоотношения, излизане от зоната ни на комфорт или приемане на промяната, това пълнолуние ни насърчава да бъдем верни на себе си и да направим промените, необходими за личното ни израстване и щастие.

Промяната може да бъде страшна и е естествено да се страхуваме да излезем от зоната си на комфорт. Но промяната е необходима част от живота и ако ние не я направим, Вселената ще я направи вместо нас. Затова се освободете от страха и прегърнете енергията на трансформацията. Единственият начин да намерим истинско щастие и успех е да бъдем верни на себе си, а това пълнолуние в Лъв е идеалният момент да започнем.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #пълнолуние #зодии #зодия