Визуалният тест, който ви показваме ще разкрие черти от вашия характер, за които може би не подозирате. Всичко, което трябва да направите, е да изберете една от филийките хляб.

Вижте 16-те препечени филийки от картинката и изберете тази, която ви харесва най-много. Не е нужно да мислите дълго, по-добре е да се вслушате какво ви посказва подсъзнанието.

Силно препечени филийки

Ако изборът ви е едно от числата: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 9, тогава означава, че вие сте много търпелив човек. Много добре знаете, че за да бъдете щастливи, понякога трябва да изчакате известно време - тогава е по-лесно да получите това, което искате повече от всичко друго. Ако сте се спрели на едно от тези числа, може да се гордеете, че рядко вземате решения въз основа на чуждо мнение. Препечените тостове имат горчив вкус, което показва способността ви да бъдете много критични както към себе си, така и към другите. Вие сте магнит за хората около вас и често сте любимци на компанията. Имате качества на енергични лидери, но не понасяте да ви се противоречи.

Перфектно изпечени филийки

Ако сте се спрели на един от вариантите: 7, 10, 11, 13 или 14, вие сте човек на високите стандарти. Практични, честни, методични, точни и изпълнителни, внимателни към всеки детайл. Прекалено голямо внимание обръщате на това, какво мислят хората около вас. Имате изискан вкус, грижите се за външния си вид, действате по предварително подготвен план и се стремите всичко около вас да е перфектно. Готвенето ви се отдава и често публикувате своите кулинарни творения на страниците си в социалните мрежи, за да зарадвате приятелите си и съберете техните овации.

Леко препечени филийки

Ако сте от хората, които харесват: 8, 12, 15 или 16 филийка, то вие сте доста спонтанни и нетърпеливи. Често в мислите си летите в облаците и все времето не ви стига, за да реализирате реалните си планове. Имате огромен запас от енергия и винаги бързате някъде. Ставате жертви на различни драматични ситуации, защото не мислите за последствията.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #психология #характер #тест