Като се има предвид, че е лято и всички искат това да бъде забавно, леко, парти пълнолуние, но за съжаление не е така. Това пълнолуние ще бъде много напрегнато и неприятно. Не само ще се усети хаотичната енергия на пет ретроградни планети, но също така трябва да се вземе предвид и често-хаотичната енергия на затъмнението. Затъмненията не са идеално време за започването на нови неща или за изясняването на вече съществуващи проблеми. Вместо това, вселената ще покаже някои истини и ще разбие някои заблуди. Най-лесния начин да оцелеете през това пълнолунието през юли е да се оставите на течението и да преживеете това, което лунната енергия иска да ви освети дори и да е трудно.

Тази луна също може да ви накара да се почувствате притеснени и мрачни, заради тясната връзка с планетата Плутон, която в момента е ретроградна. Това в комбинация с лунното затъмнение ще ви накара да искате да си останете вкъщи и да се скриете под чаршафите, докато тази отрицателна енергията не ви напусне напълно.

Ако се подготвите за начина, по който тази луна може да ни накара да се почувстваме, може би можете да се възползвате максимално от нея. Това пълнолуние ще се отрази на всички зодии по различен начин, така че проверете как пълната луна на юли 2019 ще ви засегне, според зодията.Овен

Кариерата ви е в подем, някой ще ви помогне да намерите работата на вашите мечти. Дръжте очите и ушите си отворени за нови възможности.

Телец

Енергията на затъмнението на пълната луна е интензивна, така че отдръпването навътре и свързването с вашата духовна страна може да ви донесе малко утеха.

Близнаци

Съзнателното решение за изплащане на дълговете ще ви бъде от полза по време на това пълнолунието. Може да ви е трудно, но ако вземете решението да сте по-отговорни сега, ще се чувствате по-добре и след пълнолунието.

Рак

Напоследък има някакви остатъчни чувства и недоразбирания във вашите отношенията и те ви тежат. Сега е моментът да предприемете стъпки към затварянето на тези врати завинаги.

Лъв

Огънят на управляващата ви планета ви подхранва да работите непрекъснато за достигане на целите си, но това пълнолуние е време, да си починете и да се концентирате върху това от което имате нужда, а не от това което искате.

Дева

Когато чувствате, че всичко в живота е извън ваш контрол, ще ви по-лесно да се фокусирате към малките детайли и да се вманиачите. При това пълнолуние, любовният ви живот може да е под вашия микроскоп.

Везни

Това затъмнение ще ви позволи да се свържете отново със семейството и приятелите си. Прекарайте време с тези, които са ви близки и скъпи.

Скорпион

Пригответе се да използвате цялата си енергия, за да се справите с енергийните вампири около вас. Създайте безопасен, енергичен щит около себе си.

Стрелец

Това пълнолунно затъмнение се отразява на финансите, а във вашия случай ще изпрати някои отдавна забравени пари във вашата посока. Но ако сте решили да правите големи покупки изчакайте до края на месеца, когато Меркурий вече не е ретрограден.

Козирог

Знаете, че сте роден шеф. Сега е времето да поемете отговорност и наистина да покажете лидерските си способности.

Водолей

Чувствам се малко носталгично? Връщането в миналото, понякога може да ви помогне да вземете добри решения за бъдещето.

Риби

Припокриване между любовния ви живот и социалния ви кръг, вероятно ще ви накара де се чувствате особено емоционални това пълнолуние. Опитайте се да запазите границите между тях, за да избегнете конфликти.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #зодии #зодия #пълнолуние #луна