© Unsplash

На границата между Рак и Лъв нещата стават интересни. Когато личността на емоционалния Рак и огнения Лъв се комбинират, най-малките неща наистина могат да са катализатори за драма. Хората, които са родени в този период, наистина могат да бъдат трудни за разбиране, защото емоциите им са често нестабилни. Те са особено чувствителни към критика.

Хората родени в този период (19 - 25 юли) са повлияни от две коренно различни зодии и ще отнеме много време и усилия, за да накарат енергиите на Рака и Лъва да работят заедно, вместо една срещу друга. Ако не могат да ги балансират правилно, те може да бъдат прекалено чувствителни, драматични и дори агресивни. Тези настроения може да направи приятелството и взаимоотношенията с тях трудни, но когато има баланс между зодиите те са точният човек, който е щастие да имате около вас. Събраната енергия на Луната и Слънцето може да бъде много обременяваща, но и невероятно полезна.

Рак-Лъв постоянно се опитват да запазят баланс вътре в себе си, особено когато се окажат в ситуации, когато едната зодия търси надмощие над другата. Когато това се случи, те предпочитат да се справят сами, така че най-добре е да държите дистанция от тях. Въпреки това, уведомете ги, че емоционално още сте до тях, за да се чувстват по-малко виновни от нуждата си да се дистанцират от вас.

Хората родени на границата между Рак и Лъв са оксиморон. Раците са много чувствителни и управлявани от емоционалната Луна, докато Лъвовете са горди, смели и управлявани от огненото Слънце. Рачешкото в тях ги кара да са срамежливи, чувствителни и съпричастен, а лъвското - да са уверени, пламенни и ревностно бранещи това в което вярват, дори и с цената да накарат някой да се чувства зле.

Те могат да превключат от срамежливи и чувствителни натури към кралици на драмата само за секунди. Това е така защото са управлявани от два много контрастни елемента. Водата ги кара да се съсредоточат върху емоциите си, а Огънят прави всички тези емоции особено взривоопасни.


© Unsplash

Те също така обръщат голямо внимание на детайлите и са склонни да имат добра памет, включително и да помнят всяка обида с години. Естествено съпричастни и имат истински интерес към чувствата на другите, това им позволява да се свързват лесно с хората в малки групи. Екстровертният Лъв в тях обича да е сред хора, намират удоволствие да се срещат с нови лица и е развълнуван да бъдат поканен на социални събирания, докато интровертният Рак в тях ненавижда дори и най-малката идея да общуват с непознати и се чуди кой е измислил партитата.

Любещи и всеотдайни, хората на границата между Рак и Лъв обичат да обичат и да бъдат обичани. Те имат инстинкт да се грижат за и да насърчават другите. Това ги прави добри за пазене на тайни и за даване на добри съвети.

Рак-Лъв имат уникален начин за гледане на живота: Ракът в тях е като романтик, а Лъвът в тях е голям реалист. Това ги кара да бъдат едновременно мечтатели и циници. Те винаги виждат света през две гледни точки и точно това ги кара често, дълго да се колебаят преди да вземат решения.

Ако сте Рак-Лъв, опитайте се да не се фокусирате върху това, което правят другите. Вместо това се съсредоточете върху това, което се случва в живота ви. Продължавайте с опитите да намерите центъра между Рак и Лъв.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #характер #лъв #зодии #зодия #хороскоп