© Depositphotos

1.Упоритост

Истинският Лъв е упорит и целеустремен. Той обича да поема контрола и лесно печели доверието на другите, което го превръща в естествен лидер, преследващ успеха до край. Решителен и мъдър, той е отличен съветник и мотиватор за околните, а щедростта и оптимизма му никога не остават незабелязани.

2. Комуникативност

Факт е, че Лъвовете обичат да са в центъра на вниманието, но знаят как да си заслужат това място. Те са социални създания, които определено знаят как да се забавляват. Комуникацията с тях е съдържателна и интересна, а разговорите протичат леко и приятно. Обикновено изграждат дълготрайни приятелства, стига хората около тях да не ги разочароват. Лоялни са и може да се разчита на тях безрезервно.

3. Честност

Честността е едно от най-ценните качества на представителите на тази зодия. Те говорят винаги директно и без заобикалки. Държат на фактите и уверено защитават позицията си, дори с риск да наранят някого.

4. Суетност

За Лъва е особено важно винаги да изглежда добре, затова отделя достатъчно време и средства да поддържа привлекателна и стилна визия. Не е тайна, че представителите на този зодиакален знак обичат лукса, но в това няма нищо лошо – работили са здраво, за да си го позволят.

5. Състрадателност

Колкото и силен да изглежда Лъвът, под повърхността той е чувствителен, състрадателен и емоционален. Често самоувереността и гордостта му пречат да покаже тази своя страна, но пред най-близките си може свободно разкрие себе си като раним човек, сваляйки маската, която носи пред обществото. Не злоупотребявайте обаче с добротата му, защото няма да се поколебае да ви покаже и своята лоша страна.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #хороскоп #зодии #лъв #зодия