Опасни дати през месец февруари
Опасни дати през месец февруари © freepik.com

Астролозите съветват да не планирате важни събития и да бъдете изключително внимателни на следните опасни дати през февруари:

3 февруари

Перигей (много близко до земята) на отрицателната Луна ще бъде първият неблагоприятен ден от втория месец на 2021 година.

Луната ще намалее в зодия Везни. Този период ще се окаже опасен поради факта, че намаляващата фаза влиза в конфликт с енергията на съзвездието Везни. В резултат денят на 3 февруари ще бъде много непредсказуем – много ще бъдат измамени, а събитията ще могат да създадат голямо количество разочарование и сериозни проблеми.

8 февруари

Февруарското съвпадение на Слънцето с Меркурий няма да промени обичайното им противостояние: този аспект традиционно генерира значително количество отрицателна енергия. И двете небесни тела олицетворяват елемента на огъня, следователно очаквайте конфликти и проблеми в любовната и семейна сфера. Особено труден ден ще бъде за общителните хора, които предпочитат да не крият собствените си емоции от другите- на 8 февруари ще бъде много полезно за тях ако си мълчат. Като цяло, този ден призовава към усамотяване, така че възможността за потенциални конфликти да бъде сведена до минимум.

11 февруари

Съвпадението на Венера с Юпитер по принцип не е отрицателно събитие само по себе си.

В момента обаче движенията на Юпитер със Сатурн са почти синхронни, така че влиянието на конфигурациите на небесните тела ще се почувства 2 пъти по-силно.

Двете огромни планети имат доста тежка енергия, която е в състояние да блокира всички положителни вибрации на Венера. Въобще през този не трябва да започвате нищо ново, да ходите по магазините на шопинг, а по възможност да си почивате повече.

13 февруари

Съвпадението на Меркурий с Венера е най-опасната дата. Сближаването на тези планети лесно ще провокира мощно освобождаване на отрицателна енергия в космоса. На първо място от тази енергия могат да пострадат финансовата и любовна сфери.

Опитайте се да отложите дългите пътувания, въздържайте се от излизане с непознати и избягвайте да правите големи покупки.

27 февруари

Пълнолунието в Дева ще премине под въздействието на Земята. Това е много неблагоприятен ден, в който е по-добре да не разчитате на интуицията си.

Луната е в Дева на върха на своята енергия и създава отрицателни вибрации, които замъгляват ума и карат хората да се изнервят без причина и стават подозрителни от най-малкото нещо. Както и през останалите неблагоприятни дни за февруари, ви съветваме да не взимате важни решения, правите покупки и намалете общуването с хората, за да избегнете конфликти, за които след това ще съжалявате.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #опасни дати #луна #новолуние #хороскоп