Пълната луна бързо наближава, този месец тя ще озари небето на 17 юни. Пълнолунието обикновено е много емоционално време за всички и обикновено се свързва с края на нещо. Но всяко пълнолуние има малко по-различен смисъл в зависимост от това в коя зодия е.

Пълната луна през юни 2019 се издига в Стрелец - зодиакален знак, известен с това, че е приключенски, енергичен и свободен.

Какво означава, когато пълнолуние е в Стрелец? И, може би по-важното, как това ще ви засегне?

Както всяко друго пълнолуние и това ще бъде емоционално може би дори повече от обикновено. Нещата ще бъдат по-емоционални от обикновено, защото пълната луна съвпада с Юпитер. Не само ще почувствате всички чувства, но и ще искате да ги изразявате. Това може да е както добро, така и лошо: не искате да кажете нещо, за което ще съжалявате, но също така не искате да се въздържате напълно. Просто бъдете предпазливи когато говорите, заради допълнителната енергия, с която сте заредени.

Можете също така да се чувствате по-интуитивни, отколкото обикновено по време на това пълнолуние. Благодарение на ентусиазма на Стрелец, търсите истината във всичко и искате да я споделите. Огнената енергия от Стрелец ще ви даде смелостта, от която се нуждаете, за да бъдете честни със себе си и с останалите около вас. Също така ще ви даде увереност, да се изправите пред истините, които ви притесняват и да продължите напред.

Пълната луна в Стрелец не носи само положителни чувства и емоции. Въпреки че носи оптимизъм, тя също ви принуждава да търсите истината за отминали травматични събития. За да постигнете мечтите си трябва да използвате вродената си мъдрост и да се освободите от негативните мисли, за да се мотивирате и да живеете живота си с повече позитивна енергия. По принцип, това е време да помислите наистина за това, от което искате да се откажете, преди да преминете към следващия лунен цикъл и следващия етап от живота си.

Пълнолунието винаги е време за освобождаване от ненужната отрицателна енергия и време за край и завършек. Това е краят на един лунен цикъл и началото на друг. Мислете за него като за време, в което не е важно да направите нещо ново, а да се отдръпнете или отървете от нещата, които не са ви били полезни през последните няколко седмици или месеци. Това ви помага да приключите с това, което сте започнали през този месец и ви позволява да започнете на ново с новолуната енергия през следващия месец. С енергията на Стрелец зад вас не би трябвало да имате проблеми, що се отнася до разбирането на чувствата си.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #пълнолуние #зодии #зодия #хороскоп