Въпреки че пандемията наложи нови правила в процеса на работа, развитието на собствен бизнес, менторството и промени хода на много професионални дейности.

Мога да кажа, че даде поле за развитие в сферата на професионалните онлайн консултации, изграждане на нови и гъвкави бизнес стратегии, бизнес планиране и моделиране, което ще донесе повече позитиви в бъдеще, отколкото негативи.

При дистанционната работа от вкъщи много от нас се изправят пред проблемите да бъдат по цял ден със своите близки и в частност децата. Нашите малки лудачета, които не позволята пълната концентрация и продуктивност по време на онлайн консултации и разговори с клиенти.

В текущата статия ще ви представя начини за систематизиране на работния процес от вкъщи и как да постигнете успех в начинанията си:

1. Предварителна синхронизация с партньора — изключителна важна е отправната точка в процеса на подготовка при работа от вашия хоум офис. Все някой трябва да наглежда децата, докато вие имате важни бизнес срещи онлайн. Предварително планиране е полезно и за двама ви, за да може да управлявате времето си и да достигнете до максимална продуктивност.

2. To-do-list от предния ден — подготвяйки личните си приоритети и задачи от предната вечер е ключов момент за протичането на вашите бизнес срещи и консултации онлайн. Подредете ежедневието си, лист хартия е достатъчен, за да запишете всичко необходимо. При мен работи безотказно и постигам невероятни резултати.

3. Ставане рано преди всички — за тези, които обичат да си поспиват тази стъпка няма да се хареса, особено на тяхната мотивация. Но от личен опит потвърждавам, че не само работи, а позволява да си съберете мислите преди останалата част от семейството да се събудила.

4. Направете списък със задачите за "между другото" — ако децата обичат да си поспиват през деня, това означава, че имате още няколко часа на разположение за качествена работа и концентрация. Не е ли страхотно?

Повече полезни съвети как да управлявате времето си можете да намерита в блога на офицалния ми уебсайт, а спазвайки прости правила, всяка работа от вкъщи може да се превърне в истинско удовлетворение.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #работа #работа от вкъщи