© Unsplash

Ретроградната Венера започна на 13 май и ще продължи шест дълги седмици пълни с любовна и парична драма. Тези ретрогради се случват по-рядко от повечето, но поради личния характер на планетата те имат потенциал да ви ударят там, където боли. Вероятно ще се сблъскате с объркване и смесени чувства в сферите на любовта, парите и красотата и ще сте склонни да вземате решения в тези области, за които скоро ще съжалявате.

Никой зодиакален знак няма да бъде пощаден от ефектите на този ретроград, но със сигурност има някои, които ще изпитат някои по-дълбоки чувства и мисли около въпросите свързани с любовта и много друго. Ето трите зодии, които ще усетят ретроградната Венера най-силно.Близнаци

Ретроградната Венера минава точно през вашата зодия. Пригответе се за това любовният ви живот да бъде абсолютно замайващ. Ще почувствате този период на много директно и лично ниво. Бъдете готови да се сблъскате с проблемите около това как обичате и цените другите, както и как искате да бъдете обичани и ценени.


Рак

Време е да направите това, което правите най-добре и да се скриете в черупката си. Бъдете готови да поемете много дълго пътуване в своето подсъзнание, вярвания и особености около любовта и ценностите. Ретроградите ни принуждават да мислим дълго и упорито над проблемите си, което е трудно, но вашето пътуване е свързано с изцеление, така че работата си заслужава.


Стрелец

Ретроградната Венера вероятно ще ви подтикне да преосмислите своите навици, избор и чувства в любовта Трябва добре да обмислите плюсовете и минусите в миналите си решения. Отделете това време, за да решите как искате да продължите. Може да е време да продължите напред и да забравите миналото.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #ретроградна Венера #зодии #зодия