Белият цвят се свързва със съвършенство, чистота и величие.

Затова толкова често се използва за създаване на празничен дизайн върху ноктите. Жените все по-често се доверяват на белия маникюр за всеки ден, защото той перфектно се допълва с всеки стил и цвят, много добре подчертава красотата и елегантността.

Белият маникюр с блясък и кристали е стилно и красиво решение за всеки сезон, но изглежда по-актуално през зимата. Този дизайн е особено популярен през зимните празници, тъй като припомня за магията на този период.

  • Деликатният дизайн с блясък при сватбения маникюр също е незаменим. Бял или бежов лак се използва като основно покритие, върху който се нанася малко количество блясък. Подобен маникюр е идеалното допълнение към красивия образ на булката.
  • Купон, парти или романтична среща също не могат да минат без бял маникюр с блясък. С такъв дизайн върху ноктите не може да остане незабелязани.
  • Белият маникюр в комбинация с блясък прави ноктите невероятно привлекателни, като им добавя лукс и изтънченост.
  • Блясъкът с камъчета придава празнично настроение и със сигурност ще предизвика възхищение у околните. Ноктите изглеждат елегантно и ефектно.
  • С помощта на малко блясък можете да създавате оригинални композиции и рисунки върху ноктите.

Бял маникюр с лак за нокти с бляскави или матови частици

Това е най-лесният и бърз начин за създаване на красив и празничен маникюр. С него можете да експериментирате смело, ако искате, можете да нанесете ефект върху цялата нокътна плочка или само на върха. С един слой придават романтичен блясък и ноктите стоят изключително нежно. Ако искате да постигнете блясък с по-голям интензитет, просто нанесете два слоя.


Бели нокти с черти и други шарки

Маникюрът с геометрични мотиви е хитът на сезона. Ето защо лъскавите ивици на бял фон ще изглеждат много стилни на вашите нокти.

Блестящите линии се прилагат върху прясно боядисани нокти, горната част трябва да бъде фиксирана с безцветно покритие. Трябва да отбележим, че декорът може да бъде от два вида - блестящ гел или блестящ прах. Първият ви позволява да придадете на ноктите си уникален блясък, поради наличието на по-големи частици. От своя страна блестящият прах прилича повече на цветен прашец, поради което се използва за пълно покритие на ноктите.


Бял маникюр с фолио

Този дизайн на ноктите е изключително популярен днес и изглежда много интересно. Фолиото може да бъде във всякакъв цвят, но най-често се използват златисти или сребърни нюанси.


Бял френски маникюр с блясък

Тази опция е идеална за тези, на които им е омръзнала класическата версия на френския маникюр.


Бял маникюр с камъни или перли

На универсална бяла основа камъните или перлите изглеждат особено красиво. Този декор може да бъде приложен на един или повече пръсти, може да ги подредите в определен ред или на случаен принцип. Цветът на камъните също може да бъде всякакъв. Изборът зависи единствено от вашите предпочитания.


Черно-бял маникюр с блясък

Тази класическа комбинация от контрастни цветове винаги изглежда красиво и елегантно. Допълвайки това двуцветно изкуство на ноктите с блясък, можете да получите невероятно красив и оригинален дизайн.


Бял маникюр с цветен блясък

Кой каза, че блясъкът може да бъде само сребърен или златен? Много стилно и оригинално ще изглежда белият маникюр с блясък в розово, синьо, зелено или др. цветове.


Бял маникюр с картинки с блясък

Блестящите кристали могат да бъдат разположени върху белите нокти под формата на картина. Например, пеперуда, събрана от камъни с различни цветове, изглежда много интересно.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #маникюр #нокти #идеи за маникюр