Този флорален маникюр вдъхновен от успокояваща баня с плаващи цветя и мляко е най-сладката тенденция за нокти, която някога е завладявала Instagram.

Най-новата тенденцията завладяла Instagram е вдъхновена от успокояваща млечна баня с плаващи цветя. Най-хубавото на този маникюр, че изглежда красиво на всяка дължина ноктите. Независимо дали ще изберете шик и минимални акцент нокти, или ще излезете с сложни флорални мотиви всеки може да се възползва от тази невероятно нежна нова тенденция.

"Ноктите в стил млечна вана с плаващи цветя са акрилни нокти, където изсушени цветя са вградени в акрил с млечен цвят", каза маникюристката на известни личности Elle за PopSugar. “В зависимост от дължината на вашите нокти и колко бързо може да се използва технологията, може да отнеме около час-два” -допълни тя.

Този нов маникюр е едновременно смел и деликатен. Той със сигурност привличат окото, достатъчно, за да се забележи, но също е супер изискани и напомнят на луксозна спа. Само един поглед към тези модерни нокти ще ви помогне да се отпуснете и да забравите грижите си.

Ноктите тип млечна вана имат всякакви вариации и се натрупват с много харесвания в Instagram. Така че, ако искате забележителен, но не крещят маникюр или искате напълно да се потопите в тази замечтана тенденция, имате много избор.

Искате ли да видите за какво е цялата суматоха? Ето няколко флорални маникюра в стил млечна вана с цветя, които да ви вдъхновят за следващия път при маникюристката.


Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #маникюр #Instagram