© Michelle Leman | Pexels

Дори да не правим достатъчно романтични жестове през останалата част от годината, този ден е особено подходящ да засвидетелстваме любовта и уважението си към нашата половинка. И, не, Свети Валентин не е само цветя и бонбони. Много мъже обаче се затрудняват с избора на перфектния подарък, затова ние ще ви помогнем с няколко идеи:

Парфюм

Парфюмът е съвсем класически избор, когато става въпрос за романтични подаръци, особено на Свети Валентин. Ако не сте сигурни какъв аромат би харесала нежната ви половинка, бихте могли да се посъветвате с консултант в магазина или да заложите на световноизвестните марки и техните най-продавани парфюми.

Бижу

Има ли жена, която да не обича бижутата? Правилно – не! Изберете някое красиво украшение за своята половинка, което чудесно би се вписало в индивидуалния й стил. Съобразете метала, от който е изработено, с това, което тя носи по принцип – сребро, злато и т.н. Бихте могли да заложите и на някое красиво ръчно изработено бижу.

© Valeria Boltneva | Pexels

Секси бельо

Този подарък е подходящ, когато имате стабилна връзка и познавате партньора си много добре. Важно е бельото да бъде по вкуса на половинката ви, а не да се харесва само на вас. Трябва също да сте сигурни, че купувате бельо в правилния размер, иначе изненадата няма да е особено приятна.

© Jeffrey Soh | Pexels

Карикатура

Ако искате да направите оригинален арт подарък за Свети Валентин на жената до вас, поръчайте карикатура с вашите образи.

© Artem Beliaikin | Pexels

Чанта

Тъй като изборът на дамски аксесоари не е никак лесен за мъжете, ще ви подскажем да търсите универсални и класически модели, които да подхождат на повечето тоалети на половинката ви. Естествените материали са за предпочитане. Спестете си също по-екстравагантните чанти, ако не са по вкуса на дамата на сърцето ви.

© Anthony DELANOIX | Unsplash

Преживяване

Най-добрият подарък, който можете да направите, е емоцията. Подарете на жената до себе си някакво преживяване, което ще й остане чудесен спомен за цял живот. Това може да бъде урок по танци, рисуване, кулинарен курс, ваучер за екстремно изживяване, билети за концерт на любим изпълнител или друго събитие, спа процедури или масаж, които дори може да споделите заедно – предложенията са изключително много. Разбира се, важно е да вземете предвид хобитата и интересите на половинката си, за да се сигурни, че преживяването ще е наистина запомнящо се за нея.

Какво да НЕ подарявате на любимата жена?

  • Плюшени играчки – този подарък би бил подходящ само при положение, че приятелката ви е на възраст под 5 години;
  • Пръстен, но не годежен – това добър начин да обидите и разочаровате жената до вас, особено ако тя се надява да получи предложение за брак;
  • Шоколадови бонбони – бонбоните са прекрасно допълнение към друг подарък, но никоя жена не би се зарадвала да ги получи в самостоятелна форма, колкото и да обича сладкото.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #свети Валентин #подарък