Karolina Grabowska from Pexels Dylan de Jonge on Unsplash
Karolina Grabowska from Pexels Dylan de Jonge on Unsplash

Намирането на подходящ подарък за Свети Валентин е сложна, но не и непосилна задача, ако наистина искаме да зарадваме своята половинка. Предлагаме ви няколко интересни идеи, които ще ви улеснят в избора:

© Dylan de Jonge on Unsplash

Бутилка качествено уиски

Подарете на мъжа до вас бутилка качествено уиски или друг алкохол, който той обича. Украсете го с една панделка и готово – имате чудесен подарък за Свети Валентин, който бихте могли да споделите заедно.

© Alexander Andrews | Unspalsh

Часовник

Това е една от любимите „играчки“ на мъжете, така че със сигурност няма да сгрешите, ако заложите на стилен ръчен часовник, който партньорът ви би носил с удоволствие.

© Mark Chan | Unsplash

Парфюм

Обикновено представителите на силния пол използват един и същи парфюм с години. Може да изненадате любимия си като му подарите качествен парфюм на известна марка или просто му подарите аромата, който харесва.

© Alexander Naglestad | Unsplash

Дреха

Мъжете рядко са почитатели на шопинга, затова голяма част от тях биха оценили високо подарък като риза, яке, пуловер или друга дреха, която би намерила място в гардероба им. Разбира се, е много важно да знаете правилния размер на половинката си и да се придържате към любимия стил и цветова гама.

© Yulissa Tagle | Unsplash

Ваучер за СПА процедури

Мъжете също обичат да се глезят, особено ако са придружавани от любимата жена. Подарете си ваучери за СПА процедури или кратка СПА почивка извън града – това със сигурност ще се хареса и на двама ви.

© Austin Poon | Unsplash

Техно джаджа

Едва ли има мъж, който да няма нужда от поне една нова техно джаджа – флашка, безжични слушалки, компютърна мишка и т.н. Имате възможност да зарадвате половинката си с практичен подарък за Свети Валентин, на който със сигурност ще се зарадва.

© Anthony DELANOIX | Unsplash

Билети за концерт

Изненадайте любимия си мъж като му подарите билети за концерт на харесвана от него група или за друго събитие, което би му било интересно – семинар, изложба, турнир и т.н.

© Rajiv Perera | Unsplash

Екстремно изживяване

Мъжете си падат по екстремните изживявания, затова може да заложите на ваучер за скок с парашут или бънджи, рафтинг или нещо друго. Може да изберете и някакъв курс – за танци, готвене, изучаване на чужди езици, плуване, езда, стрелба и т.н. Бъдете сигурни, че ще му подарите щастливи и незабравими спомени.

Какво да НЕ подарявате на любимия мъж?

  • Чорапи – това е най-ужасният подарък, който може да му направите за Свети Валентин;
  • Сувенир – мъжете не си падат по сувенири;
  • Козметика за бръснене – практично е, но недейте.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #свети Валентин #подарък