© Freepik

Малка черна рокля

Разбира се, тотална класика – малката черна рокля. Как без нея? Тя винаги води класацията за секси дамско облекло.

Всяка уважаваща себе си жена трябва да притежава поне една такава в гардероба си. Няма нужда да е прекалено къса, за да изглеждате добре. Предимството й е, че подчертава предимствата на женското тяло и скрива малките недостатъци.

Освен, че мъжете винаги заглеждат дамата, която я носи, тя е и „универсален войник“ в случаите, когато се чудите какво да облечете за даден повод – стилно и елегантно решение.

Прозрачна блуза

Прозрачните ризи или блузи, особено тези в светли нюанси, са страхотен начин да привлечете мъжките поводи, без да натрапвате предимствата на тялото си. Това е важно, тъй като повечето мъже харесват премерения сексапил, т.е. дрехите, които пробуждат фантазията им, а не тези, при които всичко е на показ. Гарантираме ви, че в леките дантелени или полупрозрачни блузи няма нищо вулгарно. Опитайте да я съчетаете с пола по тялото или елегантен панталон и сами ще се убедите. Но не забравяйте да подберете правилно сутиена, с който ще носите блузата. Той трябва да е максимално изчистен, без шарки, дантели и декорации.

© Unsplash

Минижуп

Мини полата е чудесен избор за дами, които имат красиви и стройни крака. Важно е обаче да я комбинирате с обувки на висок ток и прибрана в нея блуза или риза.

Пола тип молив

Полата тип молив се свързва със строгия бизнес стил заради средната си дължина, което побърква мъжете. С нея ще подчертаете извивките си и ще постигнете стилна и зашеметяваща визия.

Дълга пола с цепка

В дългите поли няма нищо толкова впечатляващо, но ако е налице една голяма цепка, със сигурност ще събудите любопитството на мъжете. Този тип поли подхождат на дами с красиви крака, които да показват без притеснение.

Рокля с деколте

Роклята е най-женствената дреха в дамския гардероб,а деколтетата привличат мъжките погледи. Не е нужно деколтето да е дълбоко изрязано, то може да е в необичайна форма, но да загатва по привлекателен начин какво се крие под него.

© Pixabay

Елегантен корсет

Елегантният корсет, подчертаващ красивата талия, е изключително секси според критериите на господата. Той може добре да се съчетае и с пола, и с панталон. Предимство на корсета е, че с него може да коригирате недостатъците си в коремната област, без много усилия и да изглеждате страхотно.

© pexels

Голи рамене и гръб

Дрехите с голи рамене или гърбове имат способността да приковават моментално мъжките погледи към дамата, която ги носи. Това е съвсем нормално – голата плът никога не остава незабелязана.

© unsplash

Стилето обувки

Стилето обувките са класическите елегантни обувки със заострен връх и на тънък ток. Те удължават визуално краката и създават изключително съблазнителен образ, дори когато ги носите с дънки, а какво остава за случаите, когато ги комбинирате със секси рокля или пола.

© Pxhere

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!