• 1. Секс в тоалетната на нощен клуб/дискотека

На филм сексът в тоалетната на нощен клуб обикновено изглежда красив и особено страстен. В живота обаче далеч не е така. Мястото е малко, тясно, задушно, мръсно... Изборът на пози е ограничен. Цигареният дим и ревът на музиката едва ли са подходящи. Е, онези, които предпочитат бързия секс, може и да им хареса. И все пак предназначението на една тоалетна е съвсем друго.

  • 2. Секс на работното място

Сексът в офиса е популярен сексфетиш и фантазиите за правене на любов в него често ни връхлитат. Но иначе това място е ужасно за тази цел. Най-напред, голяма е вероятността да бъдете засечени, а значи веднъж завинаги да си опетните деловата репутация. Второ, такова помещение винаги напомня за работа, дневен график, делова рутина, предстоящи задачи, а значи отвлича от романтиката. Докато играта тече, без да искаш погледът ти попадне на дневното разписание или пък ръката ти опре в купища документи и тогава вместо наслада потъваш в прехвърляния колко още работа имаш да свършиш до края на дена, на седмица, на месеца, на годината. Ще остане ли място за оргазъм на такова място?

  • 3. Секс в пробната на магазина

И тук сексът не е за препоръчване. Едва ли ще искате да бъдете прекъснати в най-важния или един от най-интересните моменти. И едва ли искате да стане персона нон грата в магазина, от който обикновено пазарувате.

  • 4. Секс в асансьора

Сексът в асансьора пък предизвиква не толкова желание колкото клаустрофобия. А освен това често ги бъркат с тоалетни. Пък и не във всички градове има небостъргачи, за да успеете да се изкачите до най-горния етаж на пълноценния секс. А какво ще правите, ако „кутията“ спира често на етажите. Вместо където трябва, ръката ви ще бъде върху таблото с бутоните.

  • 5. Секс в дома на родителите

В дома на мама и тате сексът се получава твърде експериментален. Все пак всеки момент майка ти може да се провикне от кухнята да си изпиеш чая или пък да те попита нещо. Дори двамата отдавна да сте семейство и да сте във възраст, в която може да правите легитимен секс съгласно законови и прочие основания, едва ли бихте искали в стаята ви да влезе някой от родителите, докато сте отдолу, отгоре или отстрани. Така че сексът в родителското жилище носи повече нерви отколкото удоволствие.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #любов