За да донесе тройката удоволствие в леглото, необходимо е придържане към няколко правила.

1. По-добре е партньорите да се избират не от кръга на познатите. Дори проверени от живота приятели след груповия секс могат да забравят за приятелството. Струва ли са заради интимността да се жертва общуването с хора, готови да ви подкрепят всеки един момент?

2. След като бъдат намерени участниците, важно е да им се отдели еднакво време. Иначе обикновена обида може да развали начинанието.

3.Задължително е да се запасите с много презервативи. Ако възникне желание за секс играчки, по-добре е те да бъдат изцяло индивидуални. Именно при групов секс използването на такива предмети хората най-често пипват венерически заболявания, наричани на времето у нас „срамни болести“.

4. Ако на семейна двойка й се поиска троен секс, най-добре е всичко да се уговори предварително. А при най-малките сънения е най-добре да се откаже от идеята. Сексолозите твърдят, че след такъв секс партньорите вече не могат да се възприемат както преди. При това, рано или късно, секс тройката може да стане причина за разрив в семейните отношения.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #тройка #легло #страст