Неправенето на "френска любов" е грешката на много жени, които подтикват сами мераците на мъжа си да се насочат към други, тъй като те не му дават това, за което той мечтае.

Оралната любов, която жената прави на мъжа, не трябва да се разглежда само като удоволствие за него. Сексолозите смятат, че оралният секс е полезен за жената по няколко причини, а не само заради изпънатите бузи на лицето.

  1. Първо, заради укрепване на отношенията. „Френската любов“ е начин да се изрази отношение към мъжа. След като у любимия човек всичко е прекрасно - очите, гласа, стойката – би следвало да е прекрасен е пенисът.
  2. Вие командвате положението. Правейки изкусно фелацио, можете да контролирате мъжката възбуда и сами да решавате кога ще преминете към вагиналния секс или да спрете и да смъкнете градуса на възбуда.
  3. Самооценка. Получите ли похвала от мъжа, вие чувствате своята значимост и желание и занапред да правите приятни неща и да се усъвършенствате.
  4. Съответно по-често получавате орален секс. Доволният мъж в знак на привързаност и благодарност несъмнено ще иска да ви направи кунилингус. Главното е да получавате удоволствие, че правите минет.
  5. Вие сте убедена, че мъжът няма да кръшне. Ако правите добре „френската любов“, голяма е вероятността, че мъжът ще ви прости неумението да готвите. Повечето мъже търсят удоволствие встрани заради нежеланието на жената да го задоволи.
  6. Получавайте удоволствие. Отпуснете се, зарежете стереотипите и се отдайте на чувствен орален секс Това е най-добрият начин да се съхрани взаимното разбиране.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!


Вижте и други публикации по темата: #любов