© Usplash

Без значение колко сте щастливи или доволни, всички връзки ще имат възходи и падения. Ако искате връзката ви да се развие, има смисъл да се борите за нея. Важно е, обаче да направите крачка назад и наистина да помислите дали вашият партньор е правилния или не.

Може да ви изглежда малко откачено, да се занимавате упорито с нещо, което не върви на никъде, но това е доста обичайно. Така че ето 7 признака, че се борите връзка, която е напълно погрешна за вас.Мисълта, че отново ще сте сама, ви плаши.Партньорът ви не е първия, с който искате да споделите добри или лоши новини.Не винаги чувствате, че можете напълно да се доверите на партньора си.Мислили сте за раздяла повече от веднъж.Имате различни ценности и приоритети.Имате повече отрицателни моменти, отколкото положителни във връзката си.Постоянно се си повтаряте, че сте доволни и щастливи.


Наистина е трудно да се освободите от една връзка, в която сте инвестирали толкова много време и енергия. Понякога обстоятелствата могат да се променят и вашите взаимоотношения може да се станат по-добри заради това. Дали искате да чакате тази промяна да се случи, зависи от вас. Но когато сте в правилната връзка с подходящия човек, ще се почувствате по напълно различен начин.

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!