5 неща, които не трябва да изхвърляте на боклука, дори и да ви пречат :

Хляб

В повечето световни култури хлябът е на специална почит. Това е свещена храна, която символизира богатството и просперитета. Хвърлянето на хляб не е само лоша поличба, но се равнява на грях. За такова нещо вселената може да ви отнеме семейното щастие и да привлече финансови проблеми. Ако имате стар хляб, можете да го накиснете и добавите в кюфтета или да го преработите в галета. Също така, правилното е да го натроши и да нахраните птичките. Правете това не само с големи парчета хляб, но и с трохи, които остават на масата.

Стар портфейл

Портфейлът абсорбира паричната енергия и следователно става финансов талисман. Ако той вече е стар и изпокъсан, и имате нов аксесоар, не бързайте да изхвърляте стария. В крайна сметка рискувате да понесете загуби на финансовия фронт.

Прехвърлете парите в новия портфейл, а в стария оставете една книжна банкнота и го носете в чантата си още 5 дни. След това вземете банкнотата и оставете аксесоара у дома за още седмица, и след тогава може да го изхвърлите. Така връзката между стария портфейл и финансовата ви енергия постепенно ще отслабне. Имайте търпение и можете спокойно да се отървете от стария портфейл, без да предизвикате провал във вашите финансови постъпления.

Часовници, които работят

Часовникът е предмет с мощна енергия. Те „помнят“ всичко добро и лошо. Изхвърлянето на часовници (особено работещи) означава объркване на вашето времето. Образува се един вид „енергийна дупка“, която създава объркване в живота ви. Също така може да доведе до сериозни отрицателни промени в него. Ако имате часовник, който вече не искате да носите, или стаен часовник, който вече не се вписва в интериора, просто го приберете в килера или някой шкаф.

Коса или нокти

Косата и ноктите са част от вас, те носят вашата енергия. Следователно, ако попаднат на неправилното място, могат да ви причинят вреда. Дори само леко съприкосновение с чужд негатив, косата и ноктите могат да го вземат върху себе си и да ви го предадат по невидими енергийни канали. Важно е да ги изхвърлите така, че никой да не ги намери. Например можете да ги изгорите или да ги заровите в земята. А най-лесният начин е да ги изхвърлите в канализацията. Има и друга причина, поради която не се препоръчва отрязаната коса да бъде изхвърлена на боклука. От силния вятър косите могат да се разпилеят във въздуха, това може да ви причини силно главоболие.

Снимки на близки и любими хора

Някои снимки се влошават с времето и губят своята стойност. А понякога просто искате да се освободите от старите спомени. Но преди да ги хвърлите в боклука отделете време. Първо, уверете се, че на тях не са вашите близки и любими хора. Можете напълно безопасно да скъсате и изхвърлите снимки на хора, с които нямате роднински връзки. Но когато искате да се отървете от снимки на роднини, рискувате да причините неуспех и дори заболяване върху тях и върху себе си. Дори ако не сте имали контакт с хората от снимките дълго време или сте във вражда, не извършвайте необмислени действия. Просто вземете тези снимки от албума и внимателно ги сложете някъде, където няма да се набиват на око (сложете ги в плик за писмо и закрепете на последната страница на албума).

Хареса ли ви? #Споделете с приятели!